Een merk easyvoyage

Camping San Antonio

San Antonio Balearen - Sant Antoni de Portmany visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping San Antonio op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping San Antonio ligt op het eiland Ibiza, dicht bij de zee, dit vriendelijke etablissement nodigt uit om een droomvakantie door te brengen op de Balearen dankzij de bevoorrechte locatie en de verschillende diensten.

Strandvakantie op Ibiza

Door te verblijven op de camping San Antonio kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie aan zee op het eiland Ibiza. De laatste biedt prachtige stranden met natuurlijk zand en kristalhelder water. Deze stranden nodigen u uit om te zonnebaden in de Spaanse zon en te genieten van prachtig water. Allerlei sport- en wateractiviteiten kunnen worden beoefend en laten u volledig genieten van de natuurlijke omgeving.

Naast zijn natuurlijke schoonheid, schittert het eiland Ibiza ook met zijn historische erfgoed dat vakantiegangers zullen ontdekken. Veel overblijfselen kunnen worden bezocht en getuigen van vroegere beschavingen. De Fenicische ruïnes van Sa Caleta, de vestingstad Dalt Vila of de necropolis van Puig des Molins zullen liefhebbers van erfgoed verrukken. Ibiza zal natuurlijk ook de ideale vakantiebestemming zijn voor vakantiegangers die willen genieten van een sfeer van waanzin dankzij de vele clubs die op het eiland aanwezig zijn.

Familiecamping op Ibiza met zwembad

Op hun camping op de Balearen kunnen vakantiegangers naar believen genieten van het plezier van zwemmen. Inderdaad, op de camping San Antonio zullen jong en oud blij zijn om af te koelen door een duik te nemen in het zwembad dat tot hun beschikking staat in een bosrijke en groene omgeving. Op het terras van de bar met uitzicht op het zwembad, zullen vakantiegangers gegarandeerd zeer aangename momenten doorbrengen, afwisselend tussen zwemmen en koude drankjes. Geniet van een zwembad in het hart van zijn camping op Ibiza, niets liever dan een bevoorrechte vakantie door te brengen.

Campings in de buurt

Populairste steden