Een merk easyvoyage

Camping Xixerella

Camping Xixerella Midi-Pyreneën - Andorre visuel 1/4
Camping Xixerella Midi-Pyreneën - Andorre visuel 2/4
Camping Xixerella Midi-Pyreneën - Andorre visuel 3/4
Camping Xixerella Midi-Pyreneën - Andorre visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Xixerella op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Xixerella behoort tot een groot vakantieoord in Andorra, midden in de natuur in een indrukwekkende vallei. De aangeboden kwaliteitsdiensten zorgen voor een uitzonderlijk verblijf in Andorra.

Kamperen in Andorra met SPA

Vakantiegangers die op zoek zijn naar welzijn en ontspanning zijn welkom op Camping Xixerella. Vakantiegangers krijgen inderdaad vanaf hun camping de kans om te genieten van de SPA-ruimte op de begane grond. Dit gebied gewijd aan welzijn heeft 2 jacuzzi's met ontspannende omgevingsmuziek, allemaal in een gezellig decor voor momenten van ontspanning luxe. Liefhebbers van ontspanning zullen ook de aanwezigheid van een sauna, stoombad en contrastdouches waarderen. Er gaat niets boven na een dag wandelen in de zomer of skiën in de winter dan om terug te gaan en te genieten van deze verschillende ruimtes gewijd aan welzijn. Zwemliefhebbers die willen genieten van het plezier van water, kunnen op elk moment van de dag genieten van de aanwezigheid van een verwarmd binnenzwembad.

Kamperen met golf in Andorra

De garantie voor een uitzonderlijk verblijf is volledig op Camping Xixerella. Inderdaad, op het terrein van Xixerella Resort, in het hart van een van de meest indrukwekkende valleien van Andorra, bevindt zich een schitterende 18-holes golfbaan. Liefhebbers van deze sport zullen een baan waarderen die is ontworpen om van de natuur te genieten met respect voor het milieu. Spelers bevestigd als beginners zullen genieten van een leuke grond op een zeer ontspannende plek.

Camping met restaurant in Andorra

Camping Xixerella, vakantiegangers zullen genieten van de aanwezigheid van een restaurant dat gespecialiseerd is in de Andorrese keuken. De gastronomie van het land zal meer dan één verrukken dankzij gerechten gemaakt van kwaliteitsproducten.

Verhuur van bungalows in Andorra

Tijdens hun verblijf op Camping Xixerella kunnen vakantiegangers het comfort van thuis vinden in een uitzonderlijke omgeving in Andorra. Deze huurbungalows zijn volledig uitgerust en garanderen een droomverblijf in Andorra.

Campings in de buurt

Populairste steden