Een merk easyvoyage

Camping Chiemsee Strand

Chiemsee Strand Beieren - Grabenstätt visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Chiemsee Strand op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 03/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Chiemsee Strand ligt aan de oevers van de Chiemsee in het hart van de prachtige Duitse regio Beieren. Deze camping nodigt je uit voor een rustige vakantie in een prachtige natuurlijke omgeving.

Kamperen in Beieren aan de Chiemsee

Camping Chiemsee Strand is de ideale vakantiebestemming voor wie met de voeten in het water wil zitten in Beieren. Deze natuurcamping ligt direct aan het meer, dus gasten kunnen op elk moment van de dag in alle rust afkoelen. Om optimaal van de Chiemsee te genieten, kunnen vakantiegangers kajaks huren en genieten van mooie tochten op het water. Terwijl sommigen zwemmen, zullen anderen liever ontspannen en het uitzicht bewonderen langs de waterkant, en geliefden zullen genieten van hand in hand wandelen tijdens romantische wandelingen langs het meer.

Kamperen in Beieren bij het Herreninsel

Tijdens een verblijf op Camping Chiemsee Strand kunnen vakantiegangers van de gelegenheid gebruik maken om de beroemdste bestemming van Beieren te ontdekken: het Herreninsel en het koninklijk kasteel. Deze replica van het paleis van Versailles, gebouwd door koning Ludwig II van Beieren, wacht op bezoekers die de gebouwen van het voormalige Augustijner klooster en de verschillende tentoonstellingen in het "oude kasteel" kunnen bewonderen. Meer in het algemeen in Beieren kunnen gasten van Camping Chiemsee Strand die niet bang zijn voor een stukje rijden een aantal van de bezienswaardigheden van de regio ontdekken. De op één na grootste stad van het land, München, nodigt je uit om de vele musea en andere culturele bezienswaardigheden te bezoeken. Deze ongelooflijke stad zal je ook verrukken met zijn architectuur en gastronomie. Als je zin hebt om te dromen, gaat er niets boven een uitstapje naar het beroemde kasteel Neuschwanstein op zijn rotsachtige uitloper die uitkijkt over de Pöllatkloof.

Campings in de buurt

Populairste steden