Een merk easyvoyage

Camping Stein

Stein Beieren - Bad Endorf visuel 1/5
Stein Beieren - Bad Endorf visuel 2/5
Stein Beieren - Bad Endorf visuel 3/5
Stein Beieren - Bad Endorf visuel 4/5
Stein Beieren - Bad Endorf visuel 5/5

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Stein op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/04

  • Sluitingsdatum: 07/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Stein is een natuurlijke familiecamping met de voeten in het water, gelegen in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving in het hart van Beieren. Hier kunnen vakantiegangers genieten van de rustige, ontspannende natuur en deelnemen aan allerlei buitenactiviteiten.

Camping les pieds dans l'eau in Beieren

Zin in een vakantie aan een meer in Duitsland? Dan is de ligging van Camping Stein perfect. Direct vanaf de camping kunnen jong en oud namelijk genieten van de aanwezigheid van een ondiep zwemstrand. Het strand is perfect voor kinderen om op te spelen, maar het is ook de perfecte plek voor degenen die willen ontspannen en tot rust willen komen. Het grasveld naast het strand is ook ideaal om te ontspannen. Naast het grasveld, in de schaduw van de bomen, is er een mooie speelplek voor kinderen. Ze kunnen glijden, schommelen en samen plezier hebben dat ze zich nog lang zullen herinneren. In een bevoorrechte natuurlijke omgeving met uitzicht op het meer kunnen kinderen nieuwe vriendjes maken en onvergetelijke avonturen beleven.

Huur een chalet aan het meer in Beieren

Camping Stein biedt vakantiegangers die willen genieten van een comfortabel verblijf in een uitzonderlijke omgeving een verscheidenheid aan huuraccommodaties. Hiertoe behoort een prachtig chaletmodel, geschikt voor 4 personen en met uitzicht op het meer in een rustige natuurlijke omgeving. In dit chalet kunnen vakantiegangers genieten van een grote slaapkamer en een mezzanine met twee eenpersoonsbedden, evenals een badkamer, een volledig uitgeruste keuken, een woon/eetkamer met uitzicht op het meer en een prachtig overdekt terras met tuinmeubilair. Er zijn ook andere chalet- en lodge-modellen te huur, evenals tonvormige hutten.

Campings in de buurt

Populairste steden