Een merk easyvoyage

Camping La Chaumiere

La Chaumiere Laag-Normandië - Jullouville visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Mont Saint-Michel ( 15.6 km )

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Chaumiere op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 190

  • Surface-camping : 8 ha


Know-All-About-Camping

Camping La Chaumière ligt in de stad Jullouville tussen de steden Avranches en Granville, op slechts enkele minuten van de baai van Mont Saint-Michel. U verblijft in een landelijke omgeving dicht bij voorzieningen en verschillende must-see sites.

Het etablissement heeft 190 standplaatsen op 8 hectare natuur op 5 minuten van de zee.Tent, caravan of camper zijn welkom op een van de percelen met gras.

Jaarlijkse verhuur is beschikbaar voor stacaravans waarvan het bereik is uitgebreid. U kunt op vakantie gaan tot 8 vakantiegangers.

Ter plaatse hebben de eigenaren een wasserette opgezet en elke dag wordt er een broodje georganiseerd om de dag te beginnen. De bar is geopend voor uw drankjes en ijs.

De hobby's zijn niet vergeten. Kinderen kunnen spelen door de opblaasbare speeltuin. Atleten zullen tijd doorbrengen op het multisportveld en de bowlingbaan. Een vijver is toegankelijk voor sportvissers. Zaterdagen in het seizoen entertainment wordt verzorgd als maaltijden of dansen.

In de omgeving kunt u genieten van het gigantische strand van Jullonville, de jachthaven, een manege, tennisbanen, een golfbaan en vele winkels. Natuurliefhebbers en wandelingen worden gevuld door 60 km bewegwijzerde paden op een bewaarde site. Op 15 minuten zal de mooie badplaats Granville je startpunt zijn voor de Chaussey-eilanden en de Angelsaksische eilanden. In 40 minuten kunt u de prachtige Mont-Saint-Michel ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden