Een merk easyvoyage

Camping La Ferme de la Moriciere

La Ferme de la Moriciere Laag-Normandië - Sartilly visuel 1/5
La Ferme de la Moriciere Laag-Normandië - Sartilly visuel 2/5
La Ferme de la Moriciere Laag-Normandië - Sartilly visuel 3/5
La Ferme de la Moriciere Laag-Normandië - Sartilly visuel 4/5
La Ferme de la Moriciere Laag-Normandië - Sartilly visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Mont Saint-Michel ( 13.5 km )

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Ferme de la Moriciere op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De camping La Ferme de la Moriciere ligt in Normandië, in de buurt van de prachtige Mont-Saint-Michel. Deze plek is ideaal voor een verfrissend verblijf in de natuur.

Natuurcamping in de buurt van Mont-Saint-Michel

Door te verblijven in La Ferme de la Moriciere, zullen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie met een uniek uitzicht op de zeer beroemde en majestueuze Mont-Saint-Michel. Camping La Ferme de la Moriciere hangt aan het "balkon van de baai" op een van de zeven heuvels van Sartilly. In het verleden gebruikten pelgrims de weg die de boerderij kruiste om naar Mont-Saint-Michel te gaan. Vanaf camping La Ferme de la Moriciere kunnen vakantiegangers met emotie de gevoelens van pelgrims uit heel Europa ontdekken toen ze eindelijk de fantastische Mont Saint-Michel zagen, ook bekend als "Etoile de l'Occident". Mont-Saint-Michel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is met zijn baai land van hebzucht en conflict geweest waar veel legendes zijn opgekomen.

Tijdens hun verblijf kunnen vakantiegangers de fauna en flora ontdekken door prachtige wandelingen met de achtergrond van Mont-Saint-Michel. Wandelaars kunnen door uitzonderlijke landschappen wandelen, waaronder het beroemde drijfzand.

Vakantie op de boerderij in Normandië

In La Ferme de la Moriciere kunnen vakantiegangers genieten van alle geneugten van een aantrekkelijke biologische melkveehouderij. Jong en oud zullen blij zijn om het leven van de melkveehouderij te ontdekken en meer te weten te komen over verschillende aspecten van de boerderij, zoals kaasselectie en rijping. De dagen worden onderbroken door het melken van koeien en de zorg en aandacht voor andere dieren zoals kalveren, varkens, vaarzen, kippen en geiten.

Glamping verblijf in de buurt van Mont-Saint-Michel

Tijdens hun verblijf in La Ferme de la Moriciere kunnen vakantiegangers genieten van absoluut comfort in een glamoureuze camping. Deze uitgeruste tenten zijn perfect om als koppel van de natuur te genieten, met familie of vrienden, terwijl u geniet van absoluut comfort.

Campings in de buurt

Populairste steden