Een merk easyvoyage

Camping La Ferme de la Folivraie

La Ferme de la Folivraie Laag-Normandië - Louvières visuel 1/4
La Ferme de la Folivraie Laag-Normandië - Louvières visuel 2/4
La Ferme de la Folivraie Laag-Normandië - Louvières visuel 3/4
La Ferme de la Folivraie Laag-Normandië - Louvières visuel 4/4

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Ferme de la Folivraie op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Gelegen op een boerderij in Normandië, op slechts 2 km van het strand van Omaha Beach, nodigt camping La Ferme de la Folivraie u uit voor een ongelooflijk glamping verblijf in een bevoorrechte en ontspannen omgeving.

Natuur glamping verblijf in Normandië

Vakantiegangers kunnen genieten van een glamping-natuurvakantie in een bevoorrechte omgeving in Normandië bij La Ferme de la Folivraie. Deze camping nodigt u uit om een verblijf dichter bij de natuur door te brengen in een van de huurtenten, volledig uitgerust en ideaal voor een verblijf met familie of vrienden. Verschillende modellen van tenten worden voorgesteld en zullen in staat zijn om meer of minder mensen tegemoet te komen, afhankelijk van de behoeften. Volledig uitgerust en prachtig ingericht, garanderen deze huurtenten een uitzonderlijk verblijf in de natuur.

Vakantie op de boerderij in Normandië

Tijdens hun verblijf in La Ferme de la Folivraie zullen vakantiegangers, zoals de naam al doet vermoeden, genieten van een boerderij. Deze plek is perfect voor een gezinsverblijf in het hart van een veld van biologische landbouw van 40 hectare. Ter plaatse kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van 35 melkkoeien met hun kalveren en ontdekken het melken van koeien. Tijdens het verblijf zullen jong en oud blij zijn om ezels, geiten, kippen, ganzen, eenden en zelfs konijnen te vinden. Een appelboomgaard en een moestuin zijn ook aanwezig. Zo krijgen vakantiegangers de kans om on-site boerderijproducten te vinden, zoals melkkoeien, cider, appelsap, appelgelei en seizoensgroenten.

Kamperen in de buurt van de stranden van Normandië

Vanuit La Ferme de la Folivraie ontdekken vakantiegangers een regio die rijk is aan landschappen en activiteiten. In de zomer is het zeer aangenaam om naar het strand te gaan om te zwemmen en te genieten van verschillende wateractiviteiten zoals strandzeilen en kajakken op zee. Vissers zullen naar Port en Bessin gaan. Geschiedenisliefhebbers kunnen de iconische D-dag verkennen met de vele musea, de Amerikaanse begraafplaats en de Duitse begraafplaats. De regio nodigt u uit om een rijk historisch erfgoed te ontdekken met het tapijt van Bayeux, de kastelen van de middeleeuwen of de Manor Farms.

Campings in de buurt

Populairste steden