Een merk easyvoyage

Camping La Prairie

La Prairie Laag-Normandië - Port-en-Bessin-Huppain visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage des Bateaux ( 3.5 km ),

    Plage de Longues sur Mer ( 4.7 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Prairie op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping La Prairie ligt in het hart van de stad Port-en-Bessin, bekend om zijn vissershaven die gekenmerkt wordt door authenticiteit. Een groene omgeving wacht op u op enkele kilometers van het beroemde strand van Omaha Beach.

Grasvelden van 70 tot 80 m² wachten op uw tent, caravan of camper in het midden van struiken en bomen. U krijgt elektrische aansluitingen en een serviceruimte voor campers.

De accommodatie biedt stacaravans met 2 of 3 slaapkamers. Ze zijn uitgerust met een keuken met gootsteen, gaskookplaat, koelkast, magnetron. De doucheruimte is gescheiden van het toilet en een prachtige buitenruimte is ideaal om buiten te eten.

In het hart van de camping hebben kinderen een grote speeltuin met een pingpongtafel, ze zullen veilig tijd doorbrengen. Een jeu de boules baan is aanwezig voor petanque liefhebbers.

Het centrum van het dorp ligt op 100 meter afstand en heeft alle voorzieningen en de avondmarkt voor een comfortabele en gastronomische vakantie.

De zee ligt op een paar minuten lopen, zij is het die uw dagen zal onderbreken afhankelijk van de getijden en passages van vissersboten, het is de grootste vissershaven van Normandië. Een mooi pad op de kliffen maakt een mooie wandeling, u ontdekt de toren van Vauban gebouwd in 1694. De afleidingen zijn talrijk: vuurwerk, golf, stranden, museumwrakken, enz.

Aan weerszijden van de stad bereikt u 2 landingsplaatsen (Omaha en Gold beach). Op 10 km ontdekt u de stad Bayeux beroemd om zijn wandtapijten. De bloemrijke kust is gemakkelijk te bereiken om Deauville of Cabourg te bezoeken. Om 1:40 uur kunt u de beroemde Mont-Saint-Michel bewonderen.

Campings in de buurt

Populairste steden