Een merk easyvoyage

Camping L'Hypo'camp

L'Hypo'camp Laag-Normandië - Sainte-Honorine-des-Pertes visuel 1/1

Hoogtepunten

VACAF Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping L'Hypo'camp op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De camping L'Hypo'camp ligt ten noorden van Normandië, een paar kilometer van de invasiestranden, een rijk verleden van Calvados. Een paar kilometer naar het westen vindt u de stad Port-en-Bessin en zijn maritieme bruisen. U zult de plaatsen waarderen vanwege de rust en de nabijheid van het groene landschap.

Gebieden van 70 tot 100 m² wachten op tent, caravan of camper midden in het groen (gras en mooie hagen) met toegang tot 2 toiletgebouwen. Campers profiteren van een afwateringsgebied en gestabiliseerd land.

U heeft 3 keuzes voor een verhuur: stacaravans, Coco-zoete tenten en een gemeubileerde verhuur. De eerste is geschikt voor maximaal 6 vakantiegangers. Ze zijn ruim, functioneel en open naar buiten op een prachtig terras. Badkamer met douche, toilet en ingerichte keuken zijn in gebruik. De Coco-zoete tenten geven uw verblijf een meer authentieke kant. U zult deze tunnels canvas waarderen, gezellige 16 m² voor maximaal 4 personen. Een charmant klein ingericht huis is geschikt voor 4 personen.

Op het terrein heeft de accommodatie een brasserie met pannenkoeken, drankjes en snacks die u kunt meenemen. Wifi, supermarkt, wasserette en kluis zijn voordelen.

Kinderen zullen zich niet vervelen met de speeltuin en pingpongtafels. Met familie of vrienden ontmoet je de bowlingbaan voor jeu de boules-feesten.

Op 6 km ligt het beroemde strand van Omaha Beach, een plek vol geschiedenis om te ontdekken waar u van het Kanaal kunt genieten. In het westen heeft de stad Port-en-Bessin alle voorzieningen en dynamiek die toeristen behagen. In Bayeux ontdekt u zijn prachtige kathedraal en zijn beroemde wandtapijt. Op 35 minuten reist u door de straten van Caen en minder dan een uur de bloemrijke kant en de badplaatsen openen hun deuren met Cabourg, Deauville of Honfleur.

Campings in de buurt

Populairste steden