Een merk easyvoyage

Camping Le Creulet

Le Creulet Laag-Normandië - Crouay visuel 1/3
Le Creulet Laag-Normandië - Crouay visuel 2/3
Le Creulet Laag-Normandië - Crouay visuel 3/3

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Creulet op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 4


Know-All-About-Camping

Camping Le Creulet ligt in Calvados en biedt een aangename natuurlijke omgeving. Bij de uitgang van de camping nodigen charmante landweggetjes uit om te fietsen en te wandelen.

Huur een stacaravan in Calvados

De natuurlijke omgeving van Camping Le Creulet zal kampeerders verrukken op zoek naar groen dat zich wil ontspannen. Degenen die van deze omgeving willen genieten met maximaal comfort, zullen de mogelijkheid hebben om te kiezen voor de verhuur van een van de stacaravans die worden aangeboden door Camping Le Creulet. Dankzij deze comfortabele accommodaties belooft camping zijn vakantiegangers een zeer aangenaam verblijf om te delen met familie of vrienden. Stacaravans zijn inderdaad geschikt voor maximaal 6 personen en hebben twee slaapkamers, een keuken met fornuis, koelkast, spoelbak en serviesgoed en een woonkamer met een slaapbank. Door te kiezen voor een van deze huurstacaravans, kiezen vakantiegangers voor een comfortabel verblijf in Calvados die ze zich zullen herinneren.

Familiecamping in Calvados

Door op Camping Le Creulet te verblijven, kunnen vakantiegangers genieten van de familiale sfeer en een ontspannen sfeer. De kinderen zullen veel plezier hebben om elkaar te ontmoeten op de speelplaats die tot hun beschikking staat en die hen zal toelaten om plezier te hebben in een groene omgeving. Petanque-liefhebbers zullen niet nalaten elkaar te ontmoeten op de daarvoor bestemde bowlingbaan.

Vakantie in Calvados

Tijdens hun verblijf op Camping Le Creulet kunnen vakantiegangers genieten van Calvados. De sites om te bezoeken ontbreken niet zoals het Caen Memorial, het Bayeux Tapestry Museum, de Amerikaanse militaire begraafplaats van Colleville-sur-Mer, het Château de Fontaine-Henry, de Côte Fleurie Deauville, de Old Honfleur en andere belangrijke plaatsen in de regio.

Campings in de buurt

Populairste steden