Een merk easyvoyage

Camping Les Garennes

Les Garennes Laag-Normandië - Hauteville-sur-Mer visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage de Montmartin-sur-Mer ( 2 km ),

    Plage du Camping ( 2.2 km ),

    Plage du Club-de-Voile ( 2.5 km ),

    Plage d'Annoville ( 3.5 km ),

    Plage la Pointe d'Agon ( 3.7 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Garennes op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 15/11

  • Aantal Staanplaatsen: 158

  • Locations-number-locatif 12


Know-All-About-Camping

De camping Les Garennes is een gemeentelijk etablissement in de stad Hauteville sur Mer, een paar kilometer ten noorden van Granville met uitzicht op de Angelsaksische eilanden. Het is gelegen achter de duinen van een prachtig zandstrand waar u directe toegang heeft.

Staanplaatsen perfect afgebakend door heggen van vegetatie wachten op tent, caravan of camper op een paar meter van het kanaal. U vestigt zich in de buurt van de toiletten die toegankelijk zijn voor mensen met beperkte mobiliteit.

De accommodatie biedt 12 stacaravans te huur. Ze zijn uitgerust met een verblijf, een uitgeruste keuken, een douche, een woonkamer met tuin, verwarming, een televisie en wifi. Deze zijn het hele jaar door geopend.

Het team wacht op je van 15 maart tot 15 november met een wasserette, barbecues en in juli-augustus een rotisserie. Uw verblijf zal worden onderbroken door evenementen zoals dansavonden, karaoke, petanque-wedstrijden, bingo.

Kinderen zullen genieten van de voor hen gereserveerde speeltuin en met familie of vrienden speel je jeu de boules op de bowlingbaan.

De regio wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van essentiële badplaatsen en historische bezienswaardigheden. Toerisme is daarom een prioriteit omdat u gemakkelijk toegang heeft tot een zeilschool, een manege, een bioscoop, tennisbanen, sportvelden, fietsverhuur, tandems en rosalies, visstekken, enz. Een paar minuten ten zuiden opent de stad Granville zijn deuren met zijn stad van de zee Afspraak in Cherbourg om zijn straten en de baai van Mont Saint-Michel te ontdekken op 1:15.

Campings in de buurt

Populairste steden