Een merk easyvoyage

Camping La Ca'

La Ca' Lombardije - Padenghe Sul Garda visuel 1/3
La Ca' Lombardije - Padenghe Sul Garda visuel 2/3
La Ca' Lombardije - Padenghe Sul Garda visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Ca' op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 16/02

  • Sluitingsdatum: 10/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 23

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping La Ca 'ligt aan het Gardameer in de regio Lombardije in Italië. Deze panoramische familiecamping biedt een adembenemend uitzicht op het grootste meer van Italië, dat liefhebbers van prachtige landschappen zal verrassen.

Kamperen in Italië met panoramisch zwembad

Wil je genieten van een verfrissende duik in een betoverende omgeving? Camping La Ca 'zal hiervoor de ideale vakantiebestemming zijn, omdat het zijn gasten de mogelijkheid biedt om te genieten van de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad met uitzicht op het Gardameer en daarom een adembenemend uitzicht biedt. Het grootste meer van Italië nodigt uit tot contemplatie en Camping La Ca 'is ideaal om alle schoonheid te waarderen, vooral vanuit het zwembad, waar het panoramische uitzicht geassocieerd met het koele water een echt gevoel van welzijn zal brengen . Peuters zullen worden gefascineerd door het ondiepe zwembad dat aan hen is gewijd, waardoor ze zich als een gek kunnen vermaken met maximale beveiliging.

Kamperen met panoramisch restaurant in Italië

Het zwembad voor volwassenen is verbonden met het terras van de bar en de restaurant-pizzeria, de vakantiegangers kunnen direct deelnemen aan een prachtig panoramisch terras en genieten van een heerlijke Italiaanse keuken. Heerlijke pizza's worden ook aangeboden en het zal erg leuk zijn om gewoon een koel drankje te drinken terwijl u geniet van het uitzicht.

Camping voeten in het water aan het Gardameer in Italië

Door te verblijven op Camping La Ca 'kunnen vakantiegangers genieten van een droomlocatie aan het grootste meer van Italië. In een mum van tijd is het mogelijk om een charmant kiezelstrand te bereiken met uitzicht op het schiereiland Sirmione. Naast het strand kunnen degenen die dat wensen een mooie wandeling langs het meer volgen.

Familiecamping aan het Gardameer

Het hele gezin zal volop kunnen genieten van het verblijf op Camping La Ca '. kinderen zullen plezier hebben op de voor hen gereserveerde speelplaats met glijbaan en schommels. Gedurende deze tijd zullen sportfans de kans niet missen om te genieten van de aanwezigheid van een voetbalveld, een volleybalveld en een pingponggebied.

Campings in de buurt

Populairste steden