Een merk easyvoyage

Camping Il Rospo

Camping Il Rospo Ligurië - Moneglia visuel 1/3
Camping Il Rospo Ligurië - Moneglia visuel 2/3
Camping Il Rospo Ligurië - Moneglia visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Il Rospo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Bankoverboeking
  • Locations-number-locatif 50

  • Surface-camping : 10 ha


Know-All-About-Camping

Camping Il Rospo ligt in Moneglia in de regio Ligurië in Italië. Deze aangename camping met uitzicht op zee belooft een rustig en ontspannen verblijf in een zeer bevoorrechte omgeving.

Kamperen voeten in het water in Ligurië

Voor degenen die een kampeervakantie in Ligurië willen doorbrengen met hun voeten in het water, is Camping Il Rospo de ideale plek. Deze natuurcamping biedt inderdaad een bevoorrecht verblijf door in een uitzonderingskader met directe toegang tot de zee. Naast een adembenemend uitzicht, biedt deze dromerige situatie aan zee u de mogelijkheid baden naar believen, in schoon en verfrissend water en met een gunstig klimaat. Op 100 m van Camping Il Rospo is een strand dat honden accepteert.

Huur een bungalow met uitzicht op zee in Ligurië

Voor vakantiegangers om van een comfortabel verblijf te genieten, biedt Camping Il Rospo vakantiegangers de kans om een bungalow te huren. Deze bungalows zijn ideaal voor een stel of vakantie met het gezin en bieden een prachtig uitzicht op de zee.In deze bungalows vinden vakantiegangers een ingerichte keuken en een badkamer. Het comfort van het huis in een uitzonderlijke omgeving in Ligurië, dat is het geheim voor een perfecte vakantie! Stacaravans zijn ook te huur en zullen ook genieten van absoluut comfort.

Traditionele kampeerliefhebbers kunnen genieten van aangename locaties met een adembenemend uitzicht op de zee.Er zijn verschillende soorten staanplaatsen beschikbaar voor alle behoeften qua ruimte.

Kamperen in de Cinque Terre

Door te verblijven op Camping Il Rospo krijgen vakantiegangers de kans om de Cinque Terre te ontdekken, erkend door UNESCO als een "Werelderfgoed". De kliffen, de dorpen en de schoonheid van de zee maken het een ongelooflijke regio om te bezoeken.

Campings in de buurt

Populairste steden