Een merk easyvoyage

Camping Smeraldo

Camping Smeraldo Ligurië - Moneglia visuel 1/3
Camping Smeraldo Ligurië - Moneglia visuel 2/3
Camping Smeraldo Ligurië - Moneglia visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Smeraldo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 15

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Smeraldo ligt aan zee en biedt een uitzonderlijk uitzicht op de Golf van Moneglia in een groen dennenbos.

Kamperen aan zee in de Cinque Terre

Dankzij de uitzonderlijke en bevoorrechte locatie aan zee, is Camping Smeraldo de ideale vakantiebestemming voor diegenen die willen verblijven in het water in Ligurië. Vanaf camping Smeraldo krijgen vakantiegangers de mogelijkheid om onder water excursies te maken tussen de reservaten van Portofino en de Cinque Terre. Vanaf het strand is het ook mogelijk om met de boot een adembenemend natuurlijk erfgoed te bewonderen. Deze dromerige locatie aan zee garandeert vakantiegangers een onvergetelijk verblijf in een idyllische omgeving op Camping Smeraldo.

Bungalowverhuur aan zee in de Cinque Terre

Op Camping Smeraldo zullen vakantiegangers die een comfortabel verblijf met een uitzonderlijk uitzicht willen doorbrengen, worden overwonnen door de voorgestelde bungalows. Als een paar, met familie of vrienden, zullen deze houten bungalows een droomverblijf garanderen. Comfort zal op de afspraak zijn, omdat elke bungalow een ingerichte keuken en een badkamer heeft. De bungalows van Camping Smeraldo zijn perfect voor een romantisch verblijf in de CInque Terre en hebben grote kamers met uitzicht op zee.Er is ook een groot terras met uitzicht op zee, zodat vakantiegangers kunnen eten terwijl ze genieten uitzonderlijk. De bungalows die worden aangeboden door Camping Smeraldo bieden meer dan uitzicht op zee, ze kijken uit op het water en bieden een adembenemend uitzicht.

De campings bieden ook een bevoorrecht uitzicht op de zee en zijn geschikt voor tenten en campers. Er is niets beters om een droomvakantie door te brengen dan om 's ochtends wakker te worden en het prachtige uitzicht van Camping Smeraldo te bewonderen

Campings in de buurt

Populairste steden