Een merk easyvoyage

Top 10 bijzondere dingen om te doen in de buurt van Cassis!

Gepubliceerd op: 7 nov. 2023

Bijgewerkt: 6 févr. 2024

Op zoek naar ideeën voor uitjes, ongewone of originele activiteiten in Cassis? originele activiteiten in Cassis? Wij hebben precies wat je zoekt met onze top 10 van meest ongewone ongewone activiteiten in Cassis en omgeving. Doe je voordeel met deze leuke ideeën voor een geweldig verblijf. Of het nu op land, op zee of zelfs in de lucht, je vindt vast en zeker een activiteit een activiteit die je geweldig zult vinden! Natuurlijk is deze lijst niet volledig Aarzel niet om alles te ontdekken wat Cassis te bieden heeft! Cassis heeft te bieden!

Vlieg de lucht in met een heteluchtballon

Als je op zoek bent naar een buitengewone activiteit, dan is dit echt iets voor jou! Het is ongetwijfeld de beste manier om de regio te ontdekken, dankzij het uitzicht dat je vanuit de lucht hebt. Een vlucht met een heteluchtballon vindt plaats op zeer lage snelheid, dus je kunt optimaal genieten van je tocht met je partner of met meerdere personen. Trakteer jezelf dus op een vlucht met een heteluchtballon en zweef over de betoverende landschappen van de regio!

Cap Adrénaline biedt u een vlucht à Oraison à op 1 uur van Cassis.

Top 10 bijzondere dingen om te doen in de buurt van Cassis!  -  visuel 1/1

Vrije val... binnen

Weet je wat “indoor” vrije val is? Bij de indoor vrije val activiteit bevinden de deelnemers zich in een windtunnel waardoor ze, terwijl ze in een buis zitten, het gevoel hebben te vliegen waardoor ze de sensatie van een parachutesprong kunnen waarnemen vlak voordat deze opengaat. De angst is duidelijk niet hetzelfde, en gelukkig maar, want zo kan iedereen genieten van deze ervaring van 5 jaar !

.

U kunt deze ervaring in Bouc-Bel-Air herbeleven door een bezoek te brengen aan I Fly France.

Aanvullende informatie:
Gesloten op maandag, dinsdag en woensdag
Donderdag en vrijdag van 11.00 tot 22.00
Zaterdag van 8.00 tot 22.00
Zondag van 8.30 tot 20.00

.

Vliegen op water

Flyboarden is geboren en getogen in Marseille, op slechts een paar stranden van de Pointe Rouge 13008, dus waar kun je deze activiteit beter uitproberen dan in de Phocaeacaanse stad! Je kunt je jeugdherinneringen herleven door als een Iron Man enkele seconden over het water te vliegen! Geen paniek, er staat een gekwalificeerde instructeur klaar om je te begeleiden en je te helpen in en uit het water te springen als een dolfijn!

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met SoJet.

Top 10 bijzondere dingen om te doen in de buurt van Cassis!  -  visuel 1/1

Duiken op de zeebodem

Wat is een betere ervaring dan met je zwemvliezen de flora en fauna van de calanques verkennen? Waarom ga je niet snorkelen in Marseille? Dompel jezelf onder in de prachtige en kleurrijke zeebodem die binnen ieders bereik ligt. We raden je aan je te wenden tot DUNE snorkelen Méditerranée.

Top 10 bijzondere dingen om te doen in de buurt van Cassis!  -  visuel 1/1

De Dark Dreams ervaring

Als je van spanning en sensatie houdt, dan is Dark Dreams echt iets voor jou. Het concept is eenvoudig, het draait allemaal om het afleggen van een parcours bezaaid met’embûches met acteurs, special effects, meeslepende en interactieve décors, allemaal in een doolhof van 600 m2. De grootste verrassing is dat je niet weet wanneer of hoe je eruit komt! Dus, kom je in de verleiding? Zo ja, dan is de Dark Dreams-beleving bedoeld voor een breed publiek vanaf 9 jaar.

Je kunt direct naar The Dark Dreams Marseille. Wees voorzichtig; dit is een outfit waar je vies van kunt worden!

Quad rijden

Wat dacht je van quad rijden? Of je nu een kind of een volwassene bent, je zult zeker plezier hebben! Quadrijden is leuk, gemakkelijk en heel efficiënt, maar quadrijden is nog origineler. Er is een geweldige plek om te gaan quad rijden op slechts 40 minuten van Cassis: Cap Adrénaline. Bovendien is het een activiteit die voor iedereen toegankelijk is vanaf 9 jaar dus ga er met vrienden, met z'n tweeën of met het hele gezin van genieten, sensatie gegarandeerd!

Top 10 bijzondere dingen om te doen in de buurt van Cassis!  -  visuel 1/1

©cap-adrenaline.com

Visiter Cassis en overboard

Wat als je tijdens je verblijf in Cassis de stad bezoekt zonder moe te worden en op een manier die je zou kunnen verrassen? Je kunt een rondleiding krijgen op een skateboard. Laat je verleiden door een ongewone en vriendelijke rit!

Top 10 bijzondere dingen om te doen in de buurt van Cassis!  -  visuel 1/1

©rendezvouscheznous.com

Een ongebruikelijke manier om La Ciotat te ontdekken

De toegangspoort tot het Nationaal Park Calanques, La Ciotat is een stadje aan zee dat erom vraagt om verkend te worden. Het is een stad met een grote geschiedenis, dus hoe zou je het vinden om het te leren kennen tijdens een bezoek met een privégids? En wat als we je vertellen dat deze gids de bijzonderheid heeft om verhalen en anekdotes over de stad te vertellen terwijl hij een heel origineel kostuum draagt! Frédéric is een dichter, een verhalenverteller, een zanger en nog veel meer, wat je allemaal zal vermaken tijdens je bezoek. Ontdek de geschiedenis en de mysteries van La Ciotat op een humoristische en vermakelijke manier voor jong en oud!

Top 10 bijzondere dingen om te doen in de buurt van Cassis!  -  visuel 1/1

Maak een wandeling in de Calanques

Als je zin hebt in een sportieve wandeling maar je niet te veel wilt inspannen, kun je de calanques van Cassis verkennen op een elektrische fiets!

Top 10 bijzondere dingen om te doen in de buurt van Cassis!  -  visuel 1/1

Bubble Voetbal spelen

Weten jullie wat bubble football is? Zoals de naam al zegt, gaat het om voetballen, maar het bijzondere is dat je in een bubbel zit! Een ongewone en spannende sport bij uitstek, perfect om samen te komen met vrienden of familie! Je doel is hetzelfde als bij voetbal: je moet je voeten gebruiken om de bal te trappen en zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Maar je moet ook tegen je tegenstanders aanlopen om ze uit de weg te ruimen!

Top 10 bijzondere dingen om te doen in de buurt van Cassis!  -  visuel 1/1

Waar overnachten in Cassis?

Les Cigales Provence-Alpes-Côte d'Azur - Cassis visuel 1/1
Camping Les Cigales
SUPER DEAL
Les Cigales Provence-Alpes-Côte d'Azur - Cassis visuel 1/1
Au cœur de la magnifique station balnéaire provençale de Cassis, en région PACA, le camping 2 étoiles Les Cigales vous attend. Niché à seulement 1500 mètres de la Grande Bleue, ses calanques et ses plages de galets, ce camping offre un cadre arboré et ensoleillé. Bien que modestement équipé en installations sportives et de loisirs, le camping se révèle être le point de départ idéal pour une multitude d'activités à proximité : baignade, plongée, escalade, randonnée, et bien plus encore. Profitez également des excursions en bateau pour explorer le Massif des Calanques, savourez la vue imprenable depuis la majestueuse falaise du Cap Canaille.

Zie de camping

De mooiste campings à Cassis

Derniers articles

Nieuws

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Porquerolles

 

Provence

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Frankrijk

 

Italie