Een merk easyvoyage

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Marseille!

Gepubliceerd op: 9 nov. 2023

Woon je in Marseille of omgeving en heb je zin in een andere omgeving? en een weekendje uitwaaien met je familie of vrienden? En Wat als uw vakantie slechts 2 stappen van huis zou zijn?

Dit jaar weten we meer dan ooit hoezeer u er behoefte aan hebt om er even tussenuit te gaan. Even weg van alles en een andere omgeving. Daarom zijn we lijst van 5 campings op minder dan 2 uur rijden van Marseille zodat u er even tussenuit kunt. Marseille zodat u een weekend lang niets anders kunt doen dan PRO-FI-TECH anders dan PRO-FI-TER!

Camping Lou Souleï in Carry Le Rouet

Gelegen in een park van 17 hectare aan de blauwe kust op 20 km van Marseille, is camping Lou Soule ideaal gelegen op 50 m van de zee met directe toegang tot het strand.
Met 578 staanplaatsen en 132 stacaravans zal deze 4* camping u zeker bevallen voor uw volgende weekend of vakantie.

Voor uw vrijetijdsbesteding in het water kunt u gebruik maken van de 2 buitenzwembaden of het verwarmde zwembad voor de koukleumen, en plezier maken op de glijbanen van de camping!

Animaties, avonddansen, voorstellingen en een miniclub voor uw kinderen, vind hier een ruime keuze aan activiteiten, allemaal met het grootste respect voor gezondheidsmaatregelen.

 Carry le Rouet Camping

©Lousoulei.com

Camping Le Palais de la Mer in Sainte Marie de la Mer

Op 120 km van Marseille, in een natuurgebied met directe toegang tot het strand, kunt u genieten van de geneugten van de zee en de natuur!
De 4* camping Palais de La Mer biedt een breed scala aan activiteiten, allemaal in een natuurlijke omgeving. Minigolf, opblaasbare structuren, dierenpark, waterpark met verwarmde zwembaden, 4 glijbanen, tententerrein, animatie voor iedereen en voor alle smaken IN HET KORT U’hebt het begrepen, camping Le Palais de La Mer is DE bestemming voor liefhebbers van all inclusive campings!!

 Camping le Palais de la Mer

©palaisdelamer.com

Camping Le Mas de la Treille in Cavalaire-Sur-Mer

In het hart van de golfbaan van Saint Tropez ligt de 4*-camping Le Mas de la Treille op ongeveer 10 minuten van het dichtstbijzijnde strand naar het stadscentrum.
Met 95 staanplaatsen en ongewone accommodatie verspreid over 1,6 hectare is het een oase van rust en een familiale sfeer waar ouders en kinderen onvergetelijke momenten zullen beleven.

Geniet van een heerlijke tijd en ontspan met uw voeten in het water in het verwarmde zwembad, terwijl uw kinderen zich vermaken in het peuterbad of op de glijbanen.

 Cavalaire sur Mer

©campingdelatreille.com

Camping La Sorguette in l'Isle sur La Sorgue

Geef uzelf een originele vakantie, met het gezin of romantisch, op camping 3* La Sorguette.

 L'Isle la Sorgue

©camping-sorguette.com

L'Isle la sorgue  

©camping-sorguette.com

Aan de oever van een rivier, een oase van rust en groen, op deze camping in de Vaucluse, in het o zo mooie stadje Isle sur la Sorgue, in het hart van de Provence.
Dicht bij Avignon, tussen Luberon, Ventoux en Alpilles, laat u verleiden tot een uitzonderlijke dag op deze charmante camping en ontdek de Vaucluse.

Camping La Farigoulette in Saint Laurent du Verdon

Gelegen naast een meer en een watersportcentrum, in de gemeente Saint-Laurent-du-Verdon, is de 5* camping La Farigoulette een ideaal vertrekpunt voor het verkennen van de prachtige Gorges du Verdon.

Gelegen in een ongerepte natuurlijke omgeving, met ruime kampeerplaatsen en luxe accommodatie. Een enkeltje naar een uitzonderlijke vakantie midden in de natuur!

 Farigoulette

©CampingLaFarigoulette

De mooiste campings à Marseille

Derniers articles

Nieuws

Artikelen op bestemming

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Provence

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Frankrijk

 

Italie