Een merk easyvoyage
Nantes

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Nantes!

Gepubliceerd op: 19 oct. 2023

Bijgewerkt: 20 oct. 2023

Verandering van omgeving nodig? Wat als we je vertellen dat je geen honderden kilometers hoeft te reizen voor een andere omgeving? In het huidige klimaat hebben velen van ons een onweerstaanbare behoefte aan frisse lucht. De frisse lucht van kamperen inademen. Geen lange vakantie Je hebt geen lange vakanties nodig, geniet gewoon van je weekend en ontspan.

Camping Les Brunelles - Longeville-Sur-Mer

Gelegen tussen het bos en de stranden van Longeville-sur-Mer, biedt camping Les Brunelles comfortabele staanplaatsen voor uw vakantie in de Vendée. Op een groot terrein omringen de cottages van topklasse je in een bosrijke omgeving: ontdek de exclusieve Otello Tribu Premium Jacuzzi, 2 cottages in 1 die comfort, faciliteiten van topklasse en privacy combineren. In 2021 kun je genieten van een overdekt en verwarmd pierenbad van 500 m2, speciaal voor het plezier van de kinderen.
Het overdekte gedeelte garandeert dat je het hele seizoen door kunt zwemmen.

Twee kinderbaden verwelkomen kinderen terwijl je geniet van de sauna, hammam of zelfs de jacuzzi. Andere behandelingen zijn beschikbaar in de wellnessruimte: kapsalon, schoonheidssalon, massage...

 parc aquatique les Brunelles

Een verwarmd buitenzwembad wordt aangevuld met leuke spelletjes, een watertuin voor kinderen van 300 m2, glijbanen en een bubbelbad. Er staan overal ligstoelen als je geen gebruik wilt maken van het zwembad. Er zijn ook aquagymlessen en een fitnessprogramma.

parc aquatique enfant les Brunelles

Is mag: Thu Oct 19 2023 18:53:35 GMT+0200 (Central European Summer Time)

Camping Club MS Les Brunelles Pays de Loire - Longeville aan zee visuel 1/1
Camping Club MS Les Brunelles
SUPER DEAL
Camping Club MS Les Brunelles Pays de Loire - Longeville aan zee visuel 1/1

Zie de aanbieding

Camping La Garangeoire - Saint-Julien-des-Landes

Ingebed in het hart van een bosrijk park van 200 hectare, op 15 minuten van de Atlantische Oceaan, ontdek de camping Les Castels la Garangeoire. In deze uitzonderlijke omgeving kunt u optimaal genieten van uw vakantie met een ruime keuze aan accommodaties en kampeerplaatsen. Of je nu kampeert met een caravan, tent of camper, de camping heeft ruime kampeerplaatsen, in de schaduw of in de zon, afhankelijk van je smaak.
Om te genieten van de rust kun je verblijven in comfortabele chalets en stacaravans, die ook op grote, door heggen omzoomde percelen staan. Tot slot zijn de voormalige boerderijen van La Garangeoire, omgebouwd tot karaktervolle gîtes, ook open voor verhuur.

camping la Garangeoire

Camping La Garangeoire beschikt over een waterpark met glijbanen en verwarmde zwembaden gedurende het hele seizoen. Liefhebbers van natuurlijk zwemmen kunnen terecht in de lagune met een wit zandstrand van 1000 m2! Rust en een gevoel van overvloed zullen je vergezellen.
Welzijn staat ook op de agenda, maak de aquatische ervaring op camping La Garangeoire compleet in de SPA Libellule. Laat je gaan en laad je batterijen op door te genieten van een moment van ontspanning dankzij de weldaden van de sauna en hydromassage.

piscine la Garangeoire

Camping Le Caravan'Ile - La Guérinière

Bereid voor een dag met je voeten in het water? De 5-sterrencamping Caravan'Île biedt u een idyllische omgeving voor een schitterende vakantie.

Dit is een camping met 397 staanplaatsen verspreid over 8,5 hectare. Je kunt kiezen uit kampeerplaatsen en accommodatie voor maximaal 7 personen. Daarnaast kunnen campers tijdens het seizoen, maar ook het hele jaar door, op de camping worden ondergebracht op een volledig uitgerust buitenterrein met 49 plaatsen.

parc aquatique extérieur Caravan'ile


Zodra je de privétoegang bent gepasseerd, kun je aan het einde van een pad van 50 meter een van de mooiste stranden van het eiland bereiken. En als je zin hebt in een duik in het zwembad, wacht er een prachtig zwemparadijs op je. Buiten is er een zwembad, waterspelletjes voor de kleintjes en glijbanen voor de groteren. Er is ook een overdekt gedeelte met een zwembad en een groot balneacute;o-gedeelte met een lagune, een stromende rivier, een massagepad en relaxbanken.
Om nog meer aan je conditie te werken, staat er een wellnessruimte tot je beschikking met een sauna, een stoombad en een schoonheidsspecialiste die je verschillende behandelingen zal geven.

Piscine interieure Caravan'ile

Camping Acapulco - St-Jean-de-Monts

Nabij de fijne zandstranden van de Vendéenne kust ligt de Acapulco camping, een topklasse etablissement ten zuiden van Saint-Jean-de-Monts dat je verwelkomt voor een uniek verblijf. Geniet van de verschillende accommodaties, van luxe cottages tot houten chalets, waarvan sommige zelfs een terras hebben zodat je kunt genieten van het omringende landschap.

camping-acapulco


Het zwembad in Mexicaanse stijl heeft drie zwembaden met vijf glijbanen en een kinderbad. Voor ontspanning en welzijn is er een balneobad met massagebanken rond een Maya-piramide. Geisers en waterstralen zijn ook aanwezig.

Camping l'Océan - Le Croisic

Gelegen aan de kust en op 2 km van de haven, biedt de l'Océan camping aangename plaatsen voor uw tenten, campers of caravans.
Qua accommodatie is er een ruime keuze om uit te kiezen, van het standaardaanbod tot villa's en ongebruikelijke accommodaties, dus je vindt zeker wat je zoekt. Voor een onvergetelijke ervaring kies je voor een VIP cottage, een maisonnette of een villa met privé spa voor een eersteklas vakantie aan zee in Le Croisic.

parc aquatique L'Ocean


Het grote zwemparadijs beschikt over een verwarmd binnenzwembad met glijbanen, hydromassagebanken, geisers, peuterbad, langzame rivier en jacuzzi.
De buitenzwembaden zijn ook verwarmd, en het hele complex wordt gecompleteerd door het piratenschip en de glijbanen.Een wellnessruimte is toegankelijk tegen betaling met balneotherapie, stoombad, sauna, massage en kapper.

De mooiste campings à Nantes

Derniers articles

 
Noirmoutier-en-Île

Wat kun je doen op vakantie op het eiland Noirmoutier?

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Corsica

 

Bretagne

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie