Een merk easyvoyage

Camping Bungalows Igueldo San Sebastián

Camping Bungalows Igueldo San Sebastián Spaans Baskenland  - San Sebastian visuel 1/3
Camping Bungalows Igueldo San Sebastián Spaans Baskenland  - San Sebastian visuel 2/3
Camping Bungalows Igueldo San Sebastián Spaans Baskenland  - San Sebastian visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bungalows Igueldo San Sebastián op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Bungalows Igueldo San Sebastián ligt in de buurt van de zee in de prachtige regio Baskenland. De uitstekende locatie en hoogwaardige services maken het een ideale plek om uw vakantie door te brengen in Spanje.

Camping met zwembad in Spaans Baskenland

Voor een geslaagde kampeervakantie in Baskenland gaat er niets boven genieten van het plezier van zwemmen naar believen. Dit zal het geval zijn op Camping Bungalows Igueldo San Sebastián, die zijn gasten een groot buitenzwembad biedt. Dit grote zwembad zal jong en oud verrassen die niet zullen missen om op te frissen, te ontspannen en plezier te hebben. Op warme Spaanse dagen is het zeer aangenaam om een duik in het zwembad te nemen en vervolgens te ontspannen op een van de solariumligstoelen voor een ontspannend zonnebad.

Om te genieten van het plezier van zwemmen, zullen vakantiegangers die op Camping Bungalows Igueldo San Sebastián verblijven ook de mogelijkheid hebben om het strand van San Sebastian te bereiken. Door lid te worden van dit strand, geniet het hele gezin van een enorm stuk fijn zand met uitzicht op een prachtige zee. Ouders zullen luieren op het hete zand, terwijl de kinderen plezier zullen hebben als een gek. Liefhebbers van wateractiviteiten zullen zeker op het strand surfen, alleen of tijdens groepslessen.

Huur een bungalow in Spaans Baskenland

Door te verblijven op Camping Bungalows Igueldo San Sebastián kunnen vakantiegangers ervoor kiezen om het comfort van thuis te vinden dankzij de beschikbare huurbungalows. Deze accommodaties zijn perfect voor koppels, gezinnen of vrienden. Verschillende modellen zijn beschikbaar op 2, 3, 4 of 5 plaatsen. Binnen deze bungalows zijn een ingerichte keuken, een badkamer en een overdekt terras. Stacaravans zijn ook te huur.

Campings in de buurt

Populairste steden