Een merk easyvoyage

Camping Igara de San Sebastián

Camping Igara de San Sebastián Spaans Baskenland  - San Sebastian visuel 1/4
Camping Igara de San Sebastián Spaans Baskenland  - San Sebastian visuel 2/4
Camping Igara de San Sebastián Spaans Baskenland  - San Sebastian visuel 3/4
Camping Igara de San Sebastián Spaans Baskenland  - San Sebastian visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Igara de San Sebastián op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 10/12

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Igara San Sebastián ligt in de buurt van het stadscentrum en op slechts 5 km van het strand van Ondarreta. Moderne faciliteiten, een toegewijd team en hoogwaardige services zorgen voor een ideaal verblijf in Baskenland.

Familiecamping in Baskenland met zwembad

Voor vakantiegangers die het meeste uit hun verblijf in Spanje willen halen, gaat niets boven Camping Igara de San Sebastián. Deze familiecamping biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van het plezier van zwemmen voor een droomvakantie in Spanje. Het grote zwembad dat beschikbaar is, nodigt uit om geweldige momenten met familie of vrienden door te brengen. Het verfrissende water zorgt voor onvergelijkbaar geluk op warme Spaanse dagen. Terwijl zwemliefhebbers baantjes trekken, zullen liefhebbers van ontspanning genieten van loungen op een van de solariumligstoelen die beschikbaar zijn.

Vakantiegangers die voor hen willen zorgen tijdens hun verblijf op Camping Igara de San Sebastián, kunnen genieten van de aanwezigheid van een fitnessruimte. Dit laatste is ideaal voor sporten, toning en je beter voelen dan ooit.

Door de aanwezigheid van een restaurant op Camping Igara de San Sebastián kunnen vakantiegangers een verblijf onder de tafel doorbrengen zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereiden van voedsel. Het restaurant van Camping Igara de San Sebastián biedt smakelijke gerechten, waaronder een breed scala aan pastagerechten. Er is ook een kaart beschikbaar die geschikt is voor jonge kinderen.

Huur een stacaravan in Spaans Baskenland

Comfort is op de ontmoetingsplaats op Camping Igara San Sebastián. Dit laatste biedt zijn vakantiegangers inderdaad de mogelijkheid zich thuis te voelen dankzij de stacaravans die te huur zijn. Verschillende modellen worden voorgesteld en zullen indien nodig meer of minder mensen huisvesten. Als koppel, met familie of vrienden, is het mogelijk om een comfortabel verblijf in Baskenland door te brengen.

Campings in de buurt

Populairste steden