Een merk easyvoyage

Camping Zingira

Camping Zingira Spaans Baskenland  - Orio visuel 1/3
Camping Zingira Spaans Baskenland  - Orio visuel 2/3
Camping Zingira Spaans Baskenland  - Orio visuel 3/3

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Zingira op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 23/03

  • Sluitingsdatum: 02/09


Know-All-About-Camping

Camping Zingira wordt omgeven door de natuur in de prachtige regio Baskenland. Deze camping is de ideale plek om te ontspannen in een ontspannen omgeving.

Natuurkamperen in Spanje

Camping Zingira is een plek waar vakantiegangers die van de natuur houden, kunnen genieten van een uitzonderlijke groene omgeving. De camping is inderdaad omgeven door bomen en ligt naast een moeras. Rustig en ontspannend, deze camping nodigt u uit om te luisteren naar het geluid van het water van de rivier en het gezang van vogels.

Kamperen met veganistisch restaurant in Baskenland

Door te verblijven op de Camping Zingira, zullen vakantiegangers niet alleen genieten van een bevoorrechte nabijheid van de natuur, maar ook genieten van het laatste. Camping Zingira biedt zijn gasten inderdaad de mogelijkheid om zich comfortabel te vestigen en te genieten van zijn tafel rond veganistische en vegetarische recepten, lekker en gastronomisch. Voorgerechten, gerechten en desserts worden aangeboden, evenals broodjes, allemaal gemaakt met lokale producten. Tussen falafel, hummus, gevarieerde salades en smakelijke gerechten zullen vakantiegangers niet nalaten te feesten. Voor totaal geluk kunnen vakantiegangers genieten van deze heerlijke gerechten in een betoverende omgeving, omdat tafels zijn opgesteld onder een grote veranda die u in staat stelt om van de natuur te genieten.

Huur een bungalow midden in de natuur in Baskenland

Vakantiegangers die in alle comfort van de natuur willen genieten, kunnen een van de bungalows van Camping Zingira huren. Deze houten accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en hebben twee slaapkamers, een douche en een ingerichte kitchenette. Een tuin begeleidt elke bungalow en laat toe om zeer bevoorrechte momenten in de volle natuur door te brengen.

Meer traditionele natuurkampeerliefhebbers zullen genieten van een verblijf op een van de 120 groene percelen die worden aangeboden. Tussen de 75 en 90 m2 worden deze kampeerplaatsen gescheiden door plantaardige barrières.

Campings in de buurt

Populairste steden