Een merk easyvoyage

Camping Orio Kanpina

Camping Orio Kanpina Spaans Baskenland  - Zarautz visuel 1/3
Camping Orio Kanpina Spaans Baskenland  - Zarautz visuel 2/3
Camping Orio Kanpina Spaans Baskenland  - Zarautz visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Grande Plage ( 17.1 km ),

    Plage des 2 jumeaux ( 19.1 km ),

    Plage de Socoa ( 23.8 km ),

    Plage du fort ( 24.3 km ),

    Grande Plage ( 25 km ),

    Plage d'Erromardi ( 27.6 km ),

    Plage de Lafitenia ( 28.8 km ),

    Plage de Mayarco ( 29.4 km ),

    Plage de Senix ( 29.9 km ),

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Orio Kanpina op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 11/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 34

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Orio Kanpina ligt in een groene omgeving in Orio in Baskenland en nodigt u uit om te genieten van een familiale sfeer dicht bij de zee.

Camping met zwembad in Spaans Baskenland

Vakantiegangers die volop willen genieten van hun kampeervakantie in Baskenland, zullen het prachtige zwembad dat op Camping Orio Kanpina tot hun beschikking staat niet missen. Dit grote zwembad met afgeronde vormen nodigt uit om badmomenten zeer aangenaam door te brengen, in een groen en ontspannend naar believen. Vanuit het zwembad kunnen vakantiegangers genieten van het uitzicht op de heuvels en afkoelen voor heel speciale momenten. Zowel jong als oud zullen genieten van een zwembad op Camping Orio Kanpina, waardoor ze kunnen genieten van hun vakantie in Spanje. Voor degenen die willen zonnebaden terwijl ze genieten van de zoetheid van de Spaanse zon, gaat er niets boven het liggen op een van de ligstoelen op het solarium met het zwembad.

Kamperen in Baskenland in de buurt van activiteiten

Door op Camping Orio Kanpina te verblijven, kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie die toegang geeft tot verschillende activiteiten. Toeristen zullen niet nalaten om Orio en de oude stad te ontdekken, die vele historische en architecturale schatten biedt. Fans van buitenactiviteiten zullen gefascineerd zijn door de nabijheid van de zee en de rivier, waardoor ze wateractiviteiten kunnen beoefenen, zoals kajakken, stand-up paddle of roeien. Natuurliefhebbers kunnen het natuurpark Pagoeta bereiken op slechts een steenworp afstand van Orio, dat niet minder dan 2860 hectare natuur biedt. In dit park kunnen wandelaars een smederij uit de 18e eeuw en een botanische tuin ontdekken.

Huur een bungalow in het Spaanse Baskenland

Camping Orio Kanpina, vakantiegangers die willen genieten van absoluut comfort, kunnen kiezen uit een van de bungalows die te huur zijn. Verschillende modellen zijn beschikbaar, met meer of minder kamers, afhankelijk van de behoeften. Als een paar als een groep van 7 personen, zal het mogelijk zijn om in totaal comfort te verblijven op Camping Orio Kanpina. Deze bungalows hebben allemaal een ingerichte keuken en een badkamer.

Campings in de buurt

Populairste steden