Een merk easyvoyage

Camping Cabo Mayor

Camping Cabo Mayor Cantabrië - Santander visuel 1/3
Camping Cabo Mayor Cantabrië - Santander visuel 2/3
Camping Cabo Mayor Cantabrië - Santander visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Cabo Mayor op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 23/03

  • Sluitingsdatum: 14/10

  • Aantal Staanplaatsen: 400


Know-All-About-Camping

Ga voor kampeervakanties aan zee in Santander naar Camping Cabo Mayor. Deze laatste biedt aan om te genieten van de wonderen van de Spaanse kust in de prachtige regio Cantabrië. Een uitzonderlijke omgeving en hoogwaardige services staan garant voor een droomverblijf.

Camping in Santander met buitenzwembad

Op de camping Cabo Mayor kunnen vakantiegangers zeker zijn van een prettig verblijf in Santander. Inderdaad, de aanwezigheid op de plek van een zwembad in de open lucht zal het hele gezin verrukken, die daar zeer aangename momenten kan doorbrengen. Dit buitenzwembad ligt hoog en biedt een vrij uitzicht op de rest van de camping. Om een goede vakantiecamping in Santander door te brengen, gaat er niets boven genieten van het plezier van zwemmen. Met het grote zwembad is een peuterbad, een ondiep kinderbad waarmee ze kunnen afkoelen en veilig plezier kunnen hebben. Zodat geluk totaal is, niets liever dan koesteren in de Spaanse zon met comfortabele ligstoelen aan de rand van het zwembad.

Kamperen aan zee in Santander

Camping Cabo Mayor ligt in het meest noordelijke deel van Santander, waardoor toeristen gemakkelijk het prachtige strand van Mataleñas kunnen bereiken. Inderdaad, op slechts 300 meter van de camping, kan het hele gezin genieten van het plezier van zwemmen en ontspanning, allemaal in een absoluut prachtige omgeving. Helder water, warm zand en een uitzonderlijk landschap, alle ingrediënten zijn aanwezig om een droomvakantie in Spanje door te brengen.

Huur een bungalow in Santander

Voor een goede vakantiecamping in Santander terwijl u geniet van het comfort van thuis, kiest niets liever voor de huur van een van de bungalows die worden aangeboden door Camping Cabo Mayor. Deze houten accommodaties voor 4 personen zijn functioneel en aangenaam. Ingericht als woonwijken, zullen deze bungalows perfect zijn voor een vakantie met het gezin. Binnen zijn twee slaapkamers beschikbaar, evenals een badkamer en een ingerichte kitchenette. Voor een verblijf als koppel is het mogelijk om een gezellige bungalow te huren voor 2 personen, ook volledig uitgerust.

Campings in de buurt

Populairste steden