Een merk easyvoyage

Camping Latas

Camping Latas Cantabrië - Santander visuel 1/3
Camping Latas Cantabrië - Santander visuel 2/3
Camping Latas Cantabrië - Santander visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Latas op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/06

  • Sluitingsdatum: 15/09


Know-All-About-Camping

Camping Latas ligt in Somo in de baai van Santander. Voor een droomkampeervakantie in Cantabrië op slechts een steenworp afstand van de zee, gaat u naar Camping Latas.

Familiecamping in Santander met zwembad

In het hart van Camping Latas kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen. Inderdaad, deze charmante familiecamping gelegen aan de kust in de baai van Santander heeft een zeer aangenaam buitenzwembad. Het verfrissende water zal vakantiegangers verrukken die daar kunnen zwemmen en ontspannen om volop te genieten van hun vakantie in de regio Cantabria. Voor het plezier van jonge kinderen is er een kleine glijbaan beschikbaar. De luiheid zal op het rendez-vous zijn voor de amateurs van ontspanning die zich willen koesteren aan de rand van het zwembad en willen profiteren van de zachtheid van de zon van Spanje. Direct naast het zwembad vinden sportieve vakantiegangers een tennisbaan en de kinderen zullen zich vermaken op de speelplaats die tot hun beschikking staat.

Kamperen in Cantabrië nabij de zee

Het grootste voordeel van een verblijf op een camping in Santander is natuurlijk om te genieten van een bevoorrechte nabijheid van de zee.Vanuit Camping Latas kunnen vakantiegangers gemakkelijk een breed zandstrand in de baai van Santander bereiken. Dit prachtige strand biedt de mogelijkheid om te genieten van een verfrissende duik, uitzonderlijke wandelingen te maken en te ontspannen op het warme zand terwijl u geniet van een droomomgeving. Het strand van Somo-Loredo staat ook bekend om het beoefenen van verschillende watersporten. Degenen die willen kunnen surfen, skysurfen, zeilen, windsurfen en zelfs duiken.

Kamperen nabij het centrum van Santander

Door te verblijven op Camping Latas kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte nabijheid van het stadscentrum van Santander. Het is mogelijk om er in slechts 15 minuten met de veerboot te komen en uitzonderlijke dagen door te brengen in deze prachtige badplaats. De Cantabrische hoofdstad zal bezoekers verrassen die ook vanaf Camping Latas kunnen deelnemen aan het natuurpark Cabarceno.

Campings in de buurt

Populairste steden