Een merk easyvoyage

Camping Derby Loredo

Derby Loredo Cantabrië - Santander visuel 1/4
Derby Loredo Cantabrië - Santander visuel 2/4
Derby Loredo Cantabrië - Santander visuel 3/4
Derby Loredo Cantabrië - Santander visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Derby Loredo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 16/01

  • Sluitingsdatum: 01/12


Know-All-About-Camping

Camping Derby Loredo ligt aan zee in de prachtige baai van Santander. Deze camping aan de kust belooft een aangenaam verblijf in Cantabrië door te brengen in een uitzonderlijke omgeving.

Camping aan zee in Santander

Door te verblijven op Camping Derby Loredo zullen vakantiegangers genieten van een toplocatie aan zee in de baai van Santander. Sinds Camping Derby Loredo hebben vakantiegangers inderdaad de kans om direct toegang te krijgen tot het prachtige strand van Loredo, dat niet minder dan 8 km lang is. Deze uitgestrekte fijne zandstranden en de schoonheid van het water staan garant voor uitzonderlijke momenten in een unieke omgeving. Dit verblijf op Camping Derby Loredo is ideaal voor liefhebbers van wateractiviteiten die hun favoriete sporten in een droomomgeving willen beoefenen. Het campingteam biedt zijn gasten de mogelijkheid om te surfen, kajakken of zeilen. Voor een moment van totale ontspanning gaat er niets boven surfplankyoga in groepssessies. Niet ver van de camping kunnen golfliefhebbers hun favoriete sport beoefenen terwijl ze genieten van een uitzonderlijk uitzicht op de zee.

Bungalowverhuur aan zee in Santander

Tijdens hun verblijf op Camping Derby Loredo kunnen vakantiegangers het comfort van thuis vinden terwijl ze genieten van een droomomgeving aan de baai van Santander. Slechts een steenworp afstand van de zee, zal het mogelijk zijn om te verblijven in een aangename bungalow, ideaal voor een verblijf in koppel of gezin. In deze huuraccommodaties vinden vakantiegangers twee slaapkamers, een woonkamer met keuken, een badkamer en aparte toiletten. Een tv is beschikbaar in elke bungalow. Met deze huurbungalows kunnen 4 tot 6 personen een droomvakantie doorbrengen in Santander.

Meer traditionele kampeerliefhebbers kunnen op een van de 60 m2 staanplaatsen van Camping Derby Loredo verblijven. Ze kunnen zowel een tent als een caravan onderbrengen.

Campings in de buurt

Populairste steden