Een merk easyvoyage

Camping El Arbolado

Camping El Arbolado Cantabrië - Santander visuel 1/3
Camping El Arbolado Cantabrië - Santander visuel 2/3
Camping El Arbolado Cantabrië - Santander visuel 3/3

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping El Arbolado op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping El Arbolado ligt in de prachtige Spaanse regio Cantabrië, niet ver van de stranden van de baai van Santander.

Kamperen aan zee in Cantabrië

Voor een aangenaam verblijf in de baai van Santander is Camping El Arbolado de ideale plek. Dit laatste ligt inderdaad niet ver van de kust en biedt vakantiegangers een uitzonderlijke omgeving. Op minder dan 2 km van de camping kunnen gasten een prachtig zandstrand bereiken in het zuidelijke deel van de baai van Santander. Op deze bevoorrechte locatie kunnen watersportliefhebbers hun favoriete sporten beoefenen. Surf, bodyboard en stand-up paddle zullen er zijn in een uitzonderlijke omgeving. De schoonheid van het water en de kwaliteit van de golven zullen een ideale speeltuin zijn voor alle watersportliefhebbers. Liefhebbers van nietsdoen zullen ook in het paradijs zijn, omdat de uitgestrekte stukken fijn zand op hen wachten. Er gaat niets boven luieren op het warme zand en genieten van het geluid van de golven om een droomvakantie door te brengen in Spanje.

De bevoorrechte locatie van Camping El Arbolado biedt vakantiegangers toegang tot verschillende activiteiten. Door lid te worden van het eiland Santa Marina en zijn omgeving, is het mogelijk om te duiken om de wonderen onder water te bewonderen. De wandelingen rond zijn ook erg aangenaam en laten je de schoonheid van de regio tussen zee en kliffen bewonderen.

Huur een bungalow in Cantabrië

Vakantiegangers die van absoluut comfort willen genieten, kunnen een van de door Camping El Arbolado te huur aangeboden bungalows huren. Deze comfortabele en functionele accommodaties zijn perfect voor een gezinsverblijf in Santander. Ze zijn volledig uitgerust en hebben een keuken en een badkamer om je thuis te voelen. Stacaravans zijn ook te huur en garanderen ook totaal comfort.

Campings in de buurt

Populairste steden