Een merk easyvoyage

Camping Virgen del Mar

Camping Virgen del Mar Cantabrië - Santander visuel 1/3
Camping Virgen del Mar Cantabrië - Santander visuel 2/3
Camping Virgen del Mar Cantabrië - Santander visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Virgen del Mar op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Ga voor een geslaagde kampeervakantie in Santander naar Camping Virgen del Mar. Deze laatste biedt volledig uitgeruste bungalows aan zee aan.

Camping in Santander met zwembad

Degenen die een aangename kampeervakantie in Santander in de regio Cantabria in Spanje willen doorbrengen, zijn welkom op Camping Virgen del Mar. Deze familiecamping biedt zijn gasten de mogelijkheid om ter plekke te genieten van het plezier van zwemmen dankzij de prachtige buitenzwembad beschikbaar gesteld. Dit grote buitenzwembad is ideaal voor het doorbrengen van aangename momenten met familie of vrienden. Zwemmen en ontspanning zijn op de afspraak in verfrissend water. Zodat peuters ook aangename momenten van baden kunnen doorbrengen, staat een kinderbad tot hun beschikking. Dit kleine zwembad is ideaal om veilig af te koelen. Het nietsdoen zal op het rendez-vous zijn voor de vakantiegangers die hebben besloten zich te koesteren aan de rand van het zwembad en te profiteren van de mildheid van het Spaanse klimaat.

Op het terrein van Camping Virgen del Mar kunnen kinderen zich vermaken op de speelplaats die voor hen beschikbaar is. Deze speeltuin zal kinderen verrassen met zijn leuke uitrusting die zorgt voor geweldige momenten van plezier. Zodat vakantiegangers in vrede kunnen blijven, is een restaurant-cafetaria aanwezig en nodigt uit om comfortabel te zitten en te genieten van lekker eten.

Kamperen in Santander aan zee

Door te verblijven op Camping Virgen del Mar kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie op slechts 300 meter van het strand. Op deze toplocatie kunnen zwemliefhebbers in een mum van tijd een prachtig strand bereiken. Terwijl de kinderen op het strand spelen, kunnen ouders op het warme zand liggen en momenten van nietsdoen doorbrengen.

Campings in de buurt

Populairste steden