Een merk easyvoyage

Camping Somo Parque

Camping Somo Parque Cantabrië - Santander visuel 1/2
Camping Somo Parque Cantabrië - Santander visuel 2/2

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Somo Parque op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 15/12

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 18

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Somo Parque nodigt u uit voor een heerlijke kampeervakantie in de baai van Santander in Cantabrië.

Kamperen in Santander nabij de stranden

Een van de belangrijkste redenen om op Camping Somo Parque op Cantabrië te verblijven, is ongetwijfeld de nabijheid van de zee bij de zee. Vakantiegangers vinden inderdaad niet ver van de camping de prachtige stranden van Ribamontan in de baai van Santander die tot de beste in de regio behoren. Vakantiegangers op zoek naar zandstranden zullen worden gewonnen door de natuurlijke schoonheid van deze laatste. Prachtige eindeloze stranden zijn toegankelijk als El Putal of Las Quebrantas die niet alleen uitnodigen om te baden en te zonnebaden, maar ook om verschillende activiteiten te beoefenen. De wandelingen beloven ook uitzonderlijk te zijn aan de kust van Cantabrië.

Watersportliefhebbers zullen gefascineerd raken door de bevoorrechte locatie van Camping Somo Parque. Een van de belangrijkste activiteiten is surfen en amateurs kunnen het eerste surfreservaat in Spanje ontdekken. De kwaliteit van water en golven zal liefhebbers van de sport verrukken.

Ontdek Cantabrië

Door te verblijven op Camping Somo Parque krijgen vakantiegangers de gelegenheid om prachtige plekken in de omgeving te ontdekken. Veel ecologische routes zullen toegankelijk zijn en zullen toelaten om de lokale flora en fauna te ontdekken. De paden zijn perfect voor lange wandelingen, fietstochten of paardrijden en nodigen u uit om prachtige landschappen tussen kliffen, bergen en stranden te bewonderen.

Kan Cantabria niet bezoeken zonder door het centrum van Santander te gaan, de hoofdstad van de regio. Deze aangename badplaats zal bezoekers verrassen met zijn prachtige baai op het zuiden. Natuurliefhebbers kunnen het natuurpark Cabarceno ontdekken, een paradijs van meer dan 750 hectare.

Huur een bungalow in Cantabrië

Er gaat niets boven een verblijf in een bungalow in Santander om te genieten van een uitzonderlijke omgeving in totaal comfort. De bungalows die door Camping Somo Parque worden voorgesteld, nodigen uit om in familie te verblijven in functionele accommodatie met kamers, ingerichte keuken en badkamer.

Campings in de buurt

Populairste steden