Een merk easyvoyage

Camping Le Picard

Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 1/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 2/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 3/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 4/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 5/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 6/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 7/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 8/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 9/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 10/11
Le Picard Laag-Normandië - Toernooien visuel 11/11

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Picard op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 55


Know-All-About-Camping

Camping Picard ligt in Calvados in Normandië en is de ideale plek voor een gezinsvakantie voor mensen die van buitenactiviteiten houden. <./ p>

Op de camping Picard kunnen vakantiegangers genieten van een buitenzwembad waarvan het water wordt verwarmd tot een ideale temperatuur. Dit zwembad is de perfecte metgezel voor diegenen die een goede dag vol plezier en ontspanning willen hebben. Wat een plezier om te wisselen tussen zwemmen en zonnebaden aan de rand van het zwembad! Voor vakantiegangers is het mogelijk om ping-pong te spelen. Rondom de camping kunnen natuurliefhebbers prachtige wandelingen maken en ongelooflijke plaatsen zoals de D-Day-stranden ontdekken. Alle niveaus zullen hun geluk vinden, van wandelen een uur tot degene die meerdere dagen duurt. Wandellussen zijn beschikbaar en het is ook mogelijk om dit tijdens roaming te doen. Sommige providers bieden ritten vergezeld van ezels, die erg populair zullen zijn bij kinderen. Degenen die meer spanning willen, hebben toegang tot verschillende activiteiten die hun moed op de proef stellen. Het zal bijvoorbeeld mogelijk zijn om het viaduct van de Souleuvre te bereiken, een must-see site voor degenen die willen bungeejumpen. Een zip-lijn van 400 m is ook aanwezig, evenals een gigantische schommel die leidt tot een vrije val bij 130 km / u. Sommigen zullen in direct contact met de natuur willen staan en door de bomen kunnen gaan, wiens moeilijkheden zijn aangepast aan iedereen, groot of klein. Het zal ook mogelijk zijn om watersport sensaties te beoefenen, zoals kitesurfen, surfen of strandzeilen. De meeste spelers zullen niet aarzelen om een paintball- of lasergame te spelen.

Op de camping zullen kampeerders genieten van grasrijke plaatsen en afgebakend door heggen, comfortabel en intiem. Het is ook mogelijk om een volledig uitgeruste stacaravan te huren voor maximaal comfort.

Campings in de buurt

Populairste steden