Een merk easyvoyage

Camping Borda d’Ansalonga

Camping Borda d’Ansalonga Midi-Pyreneën - Andorre visuel 1/2
Camping Borda d’Ansalonga Midi-Pyreneën - Andorre visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Borda d’Ansalonga op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/06

  • Sluitingsdatum: 30/04


Know-All-About-Camping

Camping Borda Ansalonga ligt op 2 km van het centrum van Ordino in Andorra, in een uitzonderlijke bergachtige omgeving.

Familiecamping in Andorra met zwembad

Het hele gezin kan genieten van de geneugten van zwemmen tijdens een verblijf op Camping Borda d'Ansalonga. Inderdaad, deze familiecamping in Andorra biedt zijn gasten een prachtig buitenzwembad. Zodat vakantiegangers nog steeds kunnen genieten van dit zwembad, wordt het water verwarmd tot de ideale temperatuur. Hierdoor kunnen vakantiegangers op elk moment zwemmen, zelfs op de koelste tijden. Dankzij het verwarmde zwembad op Camping Borda in Ansalonga kunnen zwemliefhebbers gaan zwemmen, terwijl anderen liever genieten van totale ontspanning. Ontspannend, liefhebbers van ontspanning zullen niet nalaten te luieren op de ligstoelen die rond het zwembad zijn opgesteld en u in staat stellen om zeer aangenaam te zonnebaden. Zodat kinderen ook kunnen genieten van goede zwemmomenten, biedt Camping Borda Ansalonga een klein peuterbad, ondiep en daarom perfect aangepast aan de veiligheid van de kleintjes.

Om kampeerders te laten eten en momenten van gezelligheid te delen, biedt Camping Borda Ansalonga een barbecue. Banken en roosters zijn aanwezig en zullen het mogelijk maken om goede momenten met familie of vrienden door te brengen.

Tijdens hun vakantie op Camping Borda Ansalonga zullen kinderen genieten van de speeltuin die voor hen beschikbaar is. Op een groot grasveld bestaat deze speeltuin uit verschillende speeltoestellen die ervoor zorgen dat de jongsten zich prima vermaken.

Kamperen in Andorra met restaurant

Camping Borda Ansalonga biedt zijn gasten plaats onder de tafel en feest dankzij de restaurant-bar die aanwezig is op het terrein. Op het terras of buiten kunnen vakantiegangers van 's ochtends tot' s avonds heerlijke gerechten eten.

Campings in de buurt

Populairste steden