Een merk easyvoyage

Camping Casal

Camping Casal Midi-Pyreneën - Andorre visuel 1/4
Camping Casal Midi-Pyreneën - Andorre visuel 2/4
Camping Casal Midi-Pyreneën - Andorre visuel 3/4
Camping Casal Midi-Pyreneën - Andorre visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    binnenzwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Casal op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Casal ligt in Andorra in een rustige en ontspannen omgeving. In de winter kunnen vakantiegangers genieten van een directe nabijheid van de skipistes.

Natuurkamperen in Andorra dicht bij activiteiten

Door op Camping Casal in Andorra te verblijven, kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie die toegang geeft tot verschillende activiteiten in de buurt. De natuurlijke omgeving die toegankelijk is vanaf Camping Casal is inderdaad ideaal voor het beoefenen van buitenactiviteiten. Natuurliefhebbers zullen blij zijn om te kunnen wandelen en excursies te voet maken, waarin ze met verbazing een behouden natuurlijke omgeving kunnen bewonderen terwijl ze een zuivere en levendige sfeer ademen van de meest aangename. Degenen die deel willen uitmaken van de natuur terwijl ze genieten van spanning, hebben de mogelijkheid om via ferrata, klimmen, abseilen of mountainbiken te gaan. Voor momenten van rust en kalmte gaat er niets boven toetreden tot de meren, het vinden van het kleine paradijs en vissen in een rustige en ontspannen omgeving. Liefhebbers van cultureel erfgoed kunnen routes volgen om oude Romaanse kapellen te bereiken.

Tijdens hun verblijf op Camping Casal, zullen vakantiegangers geen kansen missen om aangename dagen door te brengen met familie die rijk is aan activiteiten. Het sportcentrum Palau de Gel nodigt uit om te gaan schaatsen, squashen, sporten, zwemmen of karten. In de winter zullen sneeuwsportliefhebbers niet nalaten om zich aan te sluiten bij de skipistes die direct toegankelijk zijn vanaf de camping. Voor momenten van welzijn en ontspanning gaat er niets boven een dag in de nabijgelegen thermische spa Caldea.

Huur een bungalow in Andorra

Er gaat niets boven het huren van een stacaravan in Andorra om het comfort van thuis te vinden. Deze huuraccommodaties worden aangeboden door Camping Casal, zijn volledig uitgerust en stellen u in staat om een comfortabel verblijf in Andorra door te brengen.

Campings in de buurt

Populairste steden