Een merk easyvoyage

Camping Janramon

Camping Janramon Midi-Pyreneën - Andorre visuel 1/3
Camping Janramon Midi-Pyreneën - Andorre visuel 2/3
Camping Janramon Midi-Pyreneën - Andorre visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang rivier

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Janramon op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Janramon in Andorra is de ideale vakantiebestemming voor een verblijf in het groen.

Kamperen in Andorra in de Pyreneeën

Tijdens hun verblijf op Camping Janramon zullen vakantiegangers genieten van een uitzonderlijke omgeving in Andorra. Camping Janramon ligt buiten het complex Grup Els Meners en is de ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Gelegen in het hart van de Andorrese Pyreneeën, nodigt deze camping u uit om te genieten van een groene omgeving en een zeer zuivere lucht aan de voet van Grandvalira. De vakantieganger op zoek naar kalmte en rust zal welkom zijn op de camping Janramon die hen belooft zeer ontspannende momenten door te brengen in een natuurlijke omgeving van de groenste.

Camping Janramon ligt op 5 minuten van het centrum van Canillo en op slechts 7 minuten van het Palau de Gel. De activiteiten worden niet gemist voor vakantiegangers die de kans krijgen om op Camping Janramon te verblijven. Dit laatste is inderdaad in de buurt van ferratas vias voor degenen die anders de natuur willen bewonderen. De gondel die toegang geeft tot het familiepark ligt op slechts 400 meter van de camping. Als koppel, met familie of vrienden, kunnen vakantiegangers een avontuurlijke vakantie doorbrengen in Andorra dankzij de bevoorrechte locatie van Camping Janramon. Op de camping zelf zullen de kinderen dol zijn op de aanwezigheid van een voor hen gereserveerde speeltuin.

Op Camping Janramon zullen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van sanitaire voorzieningen met onbeperkt warm water, was- en chemische toiletten. Er is ook een openluchtbarbecue aanwezig op Camping Janramon en elektriciteit is bij de prijs inbegrepen.

Huur een bungalow in de natuur in Andorra

Door op Camping Janramon te verblijven, kunnen vakantiegangers een van de houten bungalows huren die beschikbaar en volledig uitgerust zijn. Inderdaad, deze huuraccommodaties beschikken over alle benodigde apparatuur en stellen vakantiegangers in staat om een comfortabel verblijf in Andorra door te brengen.

Campings in de buurt

Populairste steden