Een merk easyvoyage

Camping Framura

Camping Framura Ligurië - Framura visuel 1/3
Camping Framura Ligurië - Framura visuel 2/3
Camping Framura Ligurië - Framura visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Framura op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Framura ligt in de prachtige regio Ligurië in Italië. Gelegen aan de rand van een prachtig natuurlijk zandstrand, zal deze camping in de Cinque Terre de ideale vakantiebestemming zijn voor alle liefhebbers van waterplezier.

Kamperen voeten in het water in Ligurië

Door te verblijven op de Camping Framura, zullen vakantiegangers ervoor kiezen om te genieten van een zeer bevoorrechte locatie aan zee, inderdaad, de Camping Framura ligt aan het strand en is de perfecte vakantie voor alle liefhebbers nietsdoen die met veel plezier zal genieten van dit zandstrand dat bijna exclusief is voor gasten van de camping. Tijdens het verblijf, met de vingers van de voeten, kunnen de kampeerders ontspannen op het hete zand en genieten van een uitzonderlijk panorama. Tussen twee zonnebaden gaat er niets boven het nemen van een duik in helder, schoon en verfrissend water. De geneugten van een camping aan zee in Italië zijn op de ontmoetingsplaats op Camping Framura, die zijn vakantiegangers belooft een onvergetelijk verblijf door te brengen.

Camping dicht bij de Cinque Terre en Portofino

Door te verblijven op Camping Framura kunnen vakantiegangers genieten van een rijke erfgoedregio. Het zal mogelijk zijn om het dorp Deiva Marina te bereiken via een zeer schilderachtige weg. Vanaf Deiva Marina is het dan mogelijk om Moneglia, Riva Trigoso en Sestri Levante te bereiken met zijn twee prachtige baaien. Liefhebbers van toerisme krijgen ook de kans om Portovenere te bezoeken, een van de UNESCO-werelderfgoedsites. Portofino, Camogli en San Fruttuoso zullen ook toegankelijk zijn.

Kampeerplaatsen met uitzicht op zee

Op Camping Framura kunnen vakantiegangers hun tenten opzetten in een unieke omgeving, op slechts een steenworp afstand van het strand en met uitzicht op zee.Deze comfortabele staanplaatsen worden vergezeld door gerenoveerd sanitair en warm water.

Campings in de buurt

Populairste steden