Een merk easyvoyage

Camping Privé Parc Naturel Des Cinq Terres

Camping Privé Parc Naturel Des Cinq Terres Ligurië - Castiglione Chiavarese visuel 1/3
Camping Privé Parc Naturel Des Cinq Terres Ligurië - Castiglione Chiavarese visuel 2/3
Camping Privé Parc Naturel Des Cinq Terres Ligurië - Castiglione Chiavarese visuel 3/3

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Privé Parc Naturel Des Cinq Terres op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

De privécamping Parc Naturel Des Cinq Terres is een inrichting op mensenmaat, rustig en warm, die de rust bevoorrecht en die voorstelt om een droomverblijf door te brengen in de prachtige regio Cinque Terre in Italië.

Natuurkamperen in de Cinque Terre

Op de privécamping Parc Naturel Des Cinq Terres kunnen vakantiegangers een echt kampeerverblijf doorbrengen in de prachtige regio Cinque Terre in Italië. Deze camping nodigt u uit om in een oprechte geest van gezelligheid en respect te blijven, in een groene en rustige omgeving die alleen rust en welzijn uitstraalt. Dit vriendelijke etablissement wil met zijn kampeerders de rijkdom van deze regio delen met zijn inwoners, zijn landschappen en zijn beschermde omgeving. Op de camping kunnen vakantiegangers zich vestigen onder een van de vele olijfbomen op het terrein van 3 hectare. Er worden ongeveer twintig plaatsen van tussen de 40 en 150 m2 aangeboden, allemaal op de bodem van een vallei vlakbij het dorp Castiglione Chiavarese, in het hart van het natuurpark Cinque Terre.

De privécamping Parc Naturel Des Cinq Terres straalt rust uit en het plezier van leven in contact met de natuur. In de buurt, geen wegas, die een onvergelijkbare appeasement zal garanderen. De kleine rivier die grenst aan de camping nodigt u uit om in het heldere water te zwemmen om af te koelen terwijl u geniet van het speciale klimaat van de Cinque Terre.

Kamperen in de buurt van activiteiten in CInque Terre

Vanaf de privécamping Parc Naturel Des Cinq Terres kunnen vakantiegangers verschillende activiteiten beoefenen dankzij de uitzonderlijke natuurlijke omgeving die de Cinque Terre kenmerkt. Tijdens de wandeling kunt u adembenemende landschappen ontdekken, evenals mountainbiketochten. Niet ver van de camping is het zelfs mogelijk om wateractiviteiten te beoefenen, zoals vissen, zeilen, surfen, kanoën en zelfs duiken. De situatie van het natuurpark van het privépark van Cinque Terre zal het ook mogelijk maken om de erfenis van het gebied te ontdekken door niet te missen plaatsen te bezoeken, zoals de dorpen Cinque Terre, Pisa en Genua.

Campings in de buurt

Populairste steden