Een merk easyvoyage

Camping Font de Ferrocins

Camping Font de Ferrocins Midi-Pyreneën - Andorre visuel 1/3
Camping Font de Ferrocins Midi-Pyreneën - Andorre visuel 2/3
Camping Font de Ferrocins Midi-Pyreneën - Andorre visuel 3/3

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Font de Ferrocins op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 22/06

  • Sluitingsdatum: 09/09

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

De Camping Font de Ferrocins ligt in een wilde en prachtige vallei in Andorra en nodigt uit om de rust en schoonheid van de natuur te ontdekken.

Natuurkamperen in Andorra

Camping Font de Ferrocins ligt in het hart van een typisch Andorrese vallei op een hoogte van maar liefst 1850 meter en is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die deel willen uitmaken van de natuur. Inderdaad, deze natuurcamping in Andorra biedt aan om dichter bij de fauna en flora te komen terwijl u geniet van een absoluut uitzonderlijke omgeving. Deze vallei, waarop Camping Font Ferrocins ligt, is een waar paradijs tussen de bergen. Groen en bloemrijk, wordt het doorkruist door een kleine rivier die zoetheid en frisheid brengt. De bomen, de vogels, de natuur, alles zal op het rendez-vous zijn, zodat de vakantiegangers bij zichzelf kunnen zijn terwijl ze in een bubbel van sereniteit zijn.

De natuurliefhebbers zullen worden overwonnen door de bevoorrechte situatie van de Camping Font de Ferrocins. Om van deze natuur te genieten, gaat er niets boven wandelen. Niet ver van de camping liggen de golfbanen GR10 en GR11 waarmee u zichzelf kunt overtreffen terwijl u geniet van het adembenemende landschap. Wandelaars zullen plaatsen ontdekken waar de ongerepte natuur en schone lucht een gevoel van volheid en onuitwisbare herinneringen achterlaten.

Tijdens hun verblijf op Camping Font de Ferrocins hebben vakantiegangers nog steeds de mogelijkheid om momenten van ontspanning en gezelligheid door te brengen dankzij de aanwezigheid van een bar die aperitieven, verfrissingen, vruchtensap, frisdranken en ijsjes biedt. . De aanwezigheid van deze bar zorgt ervoor dat kampeerders kunnen zitten en momenten kunnen delen met familie of vrienden. Om bij te tanken is een mini-supermarkt aanwezig die het nodige zal kopen. Een wasserette is ook aanwezig in de Camping Font de Ferrocins met wasmachine, droger, strijkplank, wastafels om de afwas te doen. Sanitaire voorzieningen met douches en toiletten zijn ook beschikbaar.

Campings in de buurt

Populairste steden