Een merk easyvoyage

Camping Pineta

Camping Pineta Ligurië - Sestri Levante visuel 1/2
Camping Pineta Ligurië - Sestri Levante visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Pineta op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Locations-number-locatif 8


Know-All-About-Camping

Camping Pineta ligt in Sestri Levante, niet ver van het strand van Renà in de prachtige regio Ligurië in Italië.

Kamperen in Ligurië vlakbij het strand

Tijdens hun verblijf op Camping Pineta zullen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte nabijheid van de zee, het strand van Renà ligt inderdaad op slechts 400 meter van de camping. Dit strand is een van de twee stranden van Riva Trigoso. Gelegen ten oosten van Moneglia. Het strand van Renà biedt een uitzonderlijke omgeving voor vakantiegangers die er zeer aangename momenten kunnen doorbrengen. Verfrissend zwemmen, ontspanning en nautische activiteiten, alles wacht op de vakantiegangers om de beste tijd door te brengen.

Vanaf Camping Pineta is het mogelijk om de badplaats "Le Marine" te bereiken, gelegen in het oostelijke deel van Moneglia. Het kristalheldere water van deze badplaats biedt een zeebodem rijk aan vis en kleuren die ongelooflijk zijn om te ontdekken tijdens duiksessies. In de badplaats vinden vakantiegangers ligbedden, douches, een bar en spelletjes voor kinderen. Degenen die dat wensen, kunnen boten en kano's huren. Vanuit de badplaats Le Marine is het mogelijk om Portofino, San Fruttuoso, Camogli en de dorpen Cinque Terre snel te bereiken.

Bungalowverhuur aan zee in Ligurië

Camping Pineta biedt bungalows aan voor een zeer comfortabel verblijf in een bevoorrechte omgeving dicht bij de zee.Deze houten bungalows zijn ingericht en bieden plaats aan maximaal 4 personen. Er is een badkamer en een volledig uitgeruste keuken. Buiten de bungalow kunt u met een aangenaam terras met meubels aangename momenten doorbrengen. Camping Pineta biedt ook huurstacaravans voor 4 personen en volledig uitgerust.

Campings in de buurt

Populairste steden