Een merk easyvoyage

Camping Tigullio Camping & Resort

Tigullio Camping & Resort Ligurië - Sestri Levante visuel 1/3
Tigullio Camping & Resort Ligurië - Sestri Levante visuel 2/3
Tigullio Camping & Resort Ligurië - Sestri Levante visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Tigullio Camping & Resort op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Tigullio Camping & Resort ligt in Sestri Levante in de prachtige regio Ligurië in Italië. De groene omgeving, de kwaliteitsservices en de nabijheid van de zee maken het een bevoorrechte plek voor een geslaagde vakantie.

Camping met zwembad in Ligurië

Vakantiegangers die hun vakantie willen doorbrengen met genieten van het plezier van zwemmen, zijn welkom op Tigullio Camping & Resort. De laatste heeft inderdaad in zijn behuizing een enorm buitenzwembad. Dit 25 meter lange semi-olympische zwembad is ideaal voor iedereen die wil zwemmen. Om fit te blijven, kunnen zwemmers ook deelnemen aan wateraerobicslessen die een uitzonderlijke toon garanderen, ideaal om nog meer vakantie te genieten. Wedstrijden en spellen worden ook georganiseerd in het zwembad van de camping door een team van gekwalificeerde animators. Liefhebbers van ontspanning zullen niet nalaten te luieren op een van de ligstoelen rond het zwembad. Onder de milde zon van Ligurië of in de schaduw van een palmboom, zal het zeer aangenaam zijn om te genieten van die momenten van rust die de charme van de vakantie maken.

Kamperen aan zee in Ligurië

Tijdens hun vakantie op Tigullio Camping & Resort kunnen kampeerders het prachtige strand van Riva Trigoso bereiken, dat ongeveer 900 meter is. Het zal mogelijk zijn om daar te wandelen of gebruik te maken van de busdienst van juni tot september. Deze kleine hoek van het paradijs zal de vakantiegangers verrassen die kunnen genieten van het fijne zand en het prachtige water. De geneugten van zwemmen en nietsdoen zullen op het rendez-vous zijn. Op het strand zullen vele activiteiten worden voorgesteld en zal het hele gezin verrukken, dag en avond.

Huur een bungalow in Ligurië

Op Tigullio Camping & Resort is het mogelijk om een comfortabele bungalow te huren. Deze accommodaties hebben een woonkamer, comfortabele slaapkamers, een badkamer met douche en een ingerichte kitchenette, allemaal in een bevoorrechte omgeving. Huisjes zijn ook te huur.

Campings in de buurt

Populairste steden