Een merk easyvoyage

Deze onmisbare maskers om niet te vergeten op vakantie aan zee

Gepubliceerd op: 16 avr. 2024

Om er onder alle omstandigheden mooi en op je best uit te zien, 's ochtends als je uit bed springt, 's avonds in een nachtclub en zelfs onder water bij het bewonderen van de visjes in de Middellandse Zee, moet je deze essentiële maskers in je koffer stoppen voor een geslaagde vakantie aan zee. 

Zou je dit allemaal hebben bedacht zonder ons? We durven te wedden dat je de laatste was vergeten 😀

De duikbril

Ja, om de kleine visjes van de Méditerranée te zien, heb je een masker nodig. Om een heleboel goede redenen:
→ Ten eerste omdat er, ondanks alles wat we horen en het alarmerende nieuws, nog steeds volop vis te zien is in de Middellandse Zee. Vissen (zeebrasem, tong, kleurrijke girelles, sars…), maar ook octopussen, heremietkreeften, rode zeewebben, zelfs roggen!! 

&rar; En dan, daar zijn we het allemaal over eens, je ogen openen onder water, ça stings!
→ En bovenal wil je niet dat je mascara uitloopt, meisjes, zelfs niet als deze waterproof is. 

.

&rrar; En ook de kleine visjes op de bodem van het water zijn beter zichtbaar met een masker, anders loop je het risico dat je ze verwart met het zand of de rotsen. 

&rar; Tot slot laat ça je achter met andere déconvenues. Want er zijn meer dan alleen vriendelijke visjes op zee! Op de rotsen zul je bijvoorbeeld geen voet zetten op een , want ze zijn duidelijk zichtbaar. En als u in zee een méduse ziet, geen paniek! Het beweegt alleen met de stroming mee, het zal je niet volgen!

Op de côte Atlantic, zelfs als het water kouder is, kunt u ook alles spotten wat pêche: zeebaars, tong, schartong, zeepaling of harder. 

Voor wie het zich misschien afvraagt: je hebt geen masker nodig om op garnalen 🦐 of krabben 🦀 te vissen, maar een marter of plastic laarzen 😀.

.
Deze onmisbare maskers om niet te vergeten op vakantie aan zee  -  visuel 1/1

Redactioneel advies'

Appliquez une mini noisette de dentifrice au fond de votre masque sur toute la vitre, et rincez-le bien avant de vous mettre à l’eau, ça évitera la buée ! 

Het slaapmasker

Een tent die te open is, het gordijn van je stacaravan niet ondoorzichtig genoeg, een nacht op het mooie canvas? Als je een fan bent van de grijze mat’, vergeet dan je slaapmasker niet. Voor een gemiddeld budget van 10 euro vind je wat je zoekt in elke drogist en zelfs in accessoirewinkels.

Om deze nogal glamoureuze kit compleet te maken, mag je je balls thatès, ça vous évitera d’entre le voisin de la tente d’à côt&eac; qui snurkt. Zelfs als hij charmant is. Want je wilt geen slaaptekort hebben en een wasachtige teint op je wake?

D’Trouwens, hebben we het over je teint?  

Deze onmisbare maskers om niet te vergeten op vakantie aan zee  -  visuel 1/1

Herstelmasker na de zon

Oeps, misschien heb je te veel zon gehad?

Maar je hoort je moeder, die van je houdt, nog steeds zeggen dat je je zonnebrandcrème hebt opgesmeerd? Vergeet je zonnebrandcrème niet! Zelfs als het bewolkt is, word je bruin! Ik verzeker je, je kunt na 15.00 uur nog verbranden! Ik toen ik je âge…” J’en passant et des meilleures (je t’aime Maman). 

In ieder geval, zelfs als je haar vele goede adviezen niet opvolgt, zal het je kosten om je rooskleurige teint te préserveren (en een kans te maken op het versieren van de man à côt&eac; uit je snurktent).

Denk er dus aan een masker voor na de zon in te pakken en dit een paar minuten te laten zitten.

Deze onmisbare maskers om niet te vergeten op vakantie aan zee  -  visuel 1/1

Het antimicrobiële masker

Het is niet zozeer voor jou (je kunt ziek zijn op vakantie), maar voor je buurman die hoest of niest. Het laatste wat je wilt is dat hij jou besmet en de rest van je dag verpest.

Deze onmisbare maskers om niet te vergeten op vakantie aan zee  -  visuel 1/1

Derniers articles

Nieuws

Artikelen op bestemming

 

Ardèche

 

Dordogne

 

Gorges du Verdon

 

Occitanie

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur